Betsson sportbonus

Betsson är ett spelbolag med många år på nacken, men som fortfarande kan ståta med sin slogan ”Anytime is Playtime” vilket det faktiskt också är på denna spelplats. Som spelbolag så är Betsson ett av de som ger mest tillbaka till sina spelare i form av bonusar och gåvor. Detta gäller både till nya spelare och till alla de som redan sedan länge är spelare hos Betsson. Detta betyder då helt enkelt att du som väljer Betsson sportbonus för oddsspel och betting alltid gör ett bra val! Till Betsson

Betsson sportbonus

Som spelare, eller när du vill bli spelare, hos Betsson kommer du snabbt se att det alltid finns 3-5 olika kampanjer och erbjudanden som pågår samtidigt. Det är just detta som gör att Betsson blir valet för så många. Här är det bra sportbonusar och återkommande oddskampanjer som ger dig mera att spela för som gäller. Detta i en perfekt kombination av spelglädje, stort spelutbud och hög kvalitet på livebetting och livestreaming. Lägger du sedan till innovativa idéer och bra funktioner för betting i mobilen. Det är då Betsson blir en svårslagen spelare när det gäller bra sportsbetting.

Betsson sportbonus

Just nu finns det en bra och mycket intressant Betsson sportbonus att hämta för alla som vill prova på att bli nya spelare hos Betsson. Denna består i att kunna spela riskfritt upp till 1000 kronor hos detta stora spelbolag inom sportsbetting i mobilen eller via datorn. Här handlar det naturligtvis om ett riskfritt spel, och det är du som bestämmer hur stort detta ska bli. Helt enkelt får du pengarna tillbaka om du inte skulle vinna på ditt spel.

Det är mycket enkelt att få detta bra erbjudande på oddsbonus och du behöver bara vara den som skapar ett spelkonto och gör en snabb insättning. Detta fina erbjudande kommer i tre olika nivåer vilket således blir ditt första val. Du som sätter in från 200 kronor upp till 499,99 kronor får ett riskfritt spel på 200 kronor. Sätter du in 500-999,99 kronor blir ditt riskfria spel värt 500 kronor. Du som vill spela stort och få maximalt på din första insättning lägger in 1000 kronor eller över och får ett riskfritt spel på 1000 kronor. Naturligtvis finns det omsättningskrav på detta som vi benar ut i följande text.

Villkor och omsättningskrav hos Betsson

När du har gjort din första insättning hos Betsson och erhållit ditt riskfria spel på den bestämda summan du valt, kommer dessa pengar att spela för att synas som bonuspengar. Du kommer att ha 60 dagar på dig att utnyttja ditt erbjudande innan din bonus förfaller. Din bonussumma kommer att behöva omsättas i spel endast en gång till ett lägsta odds av 1,50 på spelkupongen. Detta erbjudande är enbart för svenska spelare och gäller en gång per hushåll och IP-adress.

Är det så att du förlorar på ditt riskfria spel så kommer du att få dina pengar tillbaka. Men om du vinner kommer du att ha marknadens absolut lägsta omsättningskrav på din vinst. Här behöver endast nettovinsten från ditt spel att behöva omsättas på spel en gång och även hör till ett lägsta odds på 1,50 gånger insatsen.

För att klara detta får du 30 dagar på dig innan din bonusvinst anses vara förbrukad. Enbart vinst på singelspel räknas till omsättningskravet och du som spelar på system kan inte lägga detta till en vinst som ger dig din bonus i riktiga pengar. Här ser du snabbt att valet av Betsson sportbonus ger dig bättre chanser att verkligen vinna riktiga pengar.

Betsson ger dig massor av spel och kampanjer

Förutom den sköna bettingbonusen på riskfritt spel som du får hos Betsson, så kommer även andra kampanjer hela tiden att finnas. Det bästa med detta spelbolag är att de verkligen skapar erbjudanden som räcker länge. Detta år handlar det om något som kallas för superhelg. Detta innebär att du varje gång det händer något i de stora fotbollsligorna, kommer du få chansen till ett riskfritt livespel på ett värde av 100 kronor. Som du snabbt ser så är Betsson stora just nu då det handlar om riskfria spel! Detta är något som blivit mycket populärt och värdefullt för många spelare på oddsspel och betting.

Förutom detta finner du under hela Champions League säsongen en frågesport som även här kan ge dig flera riskfria spel på ett värde av 100 kronor vardera. När det finns för fotboll så finns det även för ishockey. Detta gäller för alla de som satsar 400 kronor eller mer på denna sport varje måndag i form av gåvor rörande presentkort, kontanter och gratisspel. Du som väljer att spela sportsbetting och utnyttja sportbonus hos Betsson kommer alltid att vara den som sitter i framsätet gällande bettingspel på nätet.

Få bra spelutbud och oddsspel hos Betsson

Nu är det naturligtvis så att ett erbjudande inte skapar en spelplats. Ej heller kommer flera hundra olika erbjudanden att göra detta. Det hela handlar om spelupplevelse och utbud av olika spel samt kvaliteten på att i en bra kombination. Detta är dock något som alla på Betsson har full koll på och du får alltid en härlig spelupplevelse och massor av möjligheter till bettingspel både i mobilen och vid datorn när du väljer detta stora spelbolag. Här finner du inte mindre än över 60000 olika spel och matcher att spela på, samtidigt som du också finner en mycket bra variant av
Stryktipset som hos Betsson går under namnet EttKryssTvå.

Mobilbetting fungerar bra med Betsson

När det gäller att spela betting i mobilen eller surfplattan samt utnyttja alla de sportbonusar och erbjudanden som finns. Ja, då är det helt klart Betsson en av de bästa spelplatserna på nätet. Här kommer du som spelare att kunna välja precis hur du vill ha det. Vill du logga in via webbläsaren i din mobil så går detta alldeles perfekt. Är du istället som gillar mobil-appar så kommer du även att finna denna möjlighet för betting och oddsspel hos Betsson. När du är spelare på betting hos Betsson är det du som bestämmer hur du vill spela.

Till Betsson