Betsson sportbonus

Betsson sportbonus är på 100% upp till 500 kr. Gör en första insättning på 500 kr och spela med ett 1000 kronor på sport. Omsätt din bonus 12 gånger till minsta odds 1,80 innan uttag.

Till Betsson och hämta bonus

Betsson oddsbonus

Just nu finns det en bra och mycket intressant Betssonoddsbonus att hämta för alla som vill bli nya spelare hos Betsson. Denna består i en bonus på sport värt upp till 500 kr hos detta spelbolag inom sportsbetting. Här handlar det om att du som gör en insättning på 500 kr för att få hela bonusen på 500 kr.

Det är mycket enkelt att få detta bra erbjudande på oddsbonus och du behöver bara skapa ett spelkonto och gör en snabb insättning. Naturligtvis finns det omsättningskrav på detta som vi benar ut i följande text.

Villkor och omsättningskrav hos Betsson

När du har gjort din första insättning hos Betsson och erhållit din bonus på den bestämda summan du valt så kommer dessa pengar att komma med omsättningskrav. Du kommer att ha 60 dagar på dig att omsätta din bonus innan ett uttag kan göras. Din bonussumma kommer att behöva omsättas i spel 12 gånger till ett lägsta odds av 1,80 på spelkupongen. Detta erbjudande är enbart för svenska spelare och gäller en gång per hushåll och IP-adress.

Betsson ger dig massor av spel och kampanjer

Förutom den sköna bettingbonusen som du får hos Betsson, så kommer även andra kampanjer att finnas. Det bästa med detta spelbolag är att de verkligen skapar erbjudanden som ökar spelglädjen. Till exempel har de haft något som kallas för superhelg. Det innebar att du varje gång det hände något i de stora fotbollsligorna, fick du chansen till lite extra bra odds.

Du som väljer att spela sportsbetting och utnyttja sportbonus hos Betsson kommer alltid att vara den som sitter i framsätet gällande bettingspel på nätet.

Få bra spelutbud och oddsspel hos Betsson

Nu är det naturligtvis så att ett erbjudande inte skapar en spelplats. Ej heller kommer flera hundra olika erbjudanden att göra detta. Det hela handlar om spelupplevelse och utbud av olika spel samt kvaliteten på att i en bra kombination. Detta är dock något som alla på Betsson har full koll på och du får alltid en härlig spelupplevelse och massor av möjligheter till bettingspel både i mobilen och vid datorn när du väljer detta stora spelbolag. Här finner du inte mindre än över 60000 olika spel och matcher att spela på.

Mobilbetting fungerar bra med Betsson

När det gäller att spela betting i mobilen eller surfplattan samt utnyttja alla de sportbonusar och erbjudanden som finns. Ja, då är det helt klart Betsson en av de bästa spelplatserna på nätet. Här kommer du som spelare att kunna välja precis hur du vill ha det. Vill du logga in via webbläsaren i din mobil så går detta alldeles perfekt. Är du istället som gillar mobil-appar så kommer du även att finna denna möjlighet för betting och oddsspel hos Betsson. När du är spelare på betting hos Betsson är det du som bestämmer hur du vill spela.

Till Betsson