ComeOn sportbonus

Det bästa med ComeOn som spelbolag är att de alltid ger dig många valmöjligheter som spelare. Detta gäller oavsett om du är spelare på casino eller sportsbetting. Dock vet du som har kunskaper om din sport att det är just detta som gäller när det handlar om att lägga de rätta oddsspelen. Hur som helst med ComeOn sportbonus ger dig mest i sportbonus både vid valet av den mindre bonusen, såväl som vid valet av din stora oddsbonus! Till ComeOn

ComeOn sportbonus

Det är många som säger sig ha de största och bästa bonusarna till alla som vill bli spelare på sports- betting. Men detta kan bara vara sant gällande ett spelbolag. Just nu är detta hos ComeOn! Och du som söker mycket extrapengar att spela för kommer att vara den som tillsammans med många andra fördelar gör det bästa valet. Nedan kan du läsa mera om vilka två olika bettingbonusar du har att välja på hos ComeOn Sportsbook.

ComeOn sportbonus

Tidigare var 1000 kronor och 1500 kronor i sportbonus det högsta du kunde finna på spelmarknaden. Idag är denna tid förbi, men det är fortfarande inte många som ger dig högre summor. ComeOn är en av de som gör detta och samtidigt kommer du att ha två olika oddsbonusar att välja mellan. Den första är på 300 procent upp till 600 kr. Detta erbjudande innebär att om du sätter in 200 kronor får du totalt 800 kr att spela på sport för.

Din andra chans till en riktigt mäktig sportbonus är valet av 100 procent i bonus upp till hela 3000 kr. Vid fullt utnyttjande ger dig detta 6000 kronor att spela för! Detta är oftast 2000 kronor mera i odds- bonus än vad andra spelbolag ger dig. Bonuserbjudandet är enbart tillgängligt för spelare i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Åland och Malta. För att få tillgång till den stora sportbonusen är en lägsta insättning på 100 kronor nödvändig. Och när du vill ha 300 procent i bonus på en lägre summa så måste du sätta in minst 200 kronor.

ComeOn – Regler och omsättningskrav på oddsbonus

Som du säkert förstår så finns det en hake med den fina bettingbonus du väljer ComeOn sportbonus. Dock är detta inte alls någon skillnad mot andra spelbolag inom sportsbetting på spelmarknaden. Bonusen finns tillgänglig för alla spelare i mobilen eller via datorn. Bonusen har precis samma omsättningskrav var du än väljer att spela den. Denna sportbonus gäller också enbart en gång per familj och IP-adress. Erbjudandet gäller också enbart nya spelare. De regler som gäller för båda dessa oddsbonusar är att du har 30 dagar på dig att lösa de omsättningskrav som ställs på dem.

När du väljer att utnyttja någon av dina bettingbonusar, antingen på 300% upp till 600 kronor eller 100% upp till 3000 kronor är omsättningskravet för 300% bonusen 8 gånger och 100% bonusen 6 gånger din insättning plus bonusbeloppet. För att leva upp till kravet så måste du också spela för ett lägsta odds av 2,00 gånger insatsen på din spelkupong med minsta antal av 2 matcher per kupong.

Kampanjer och spelutbud

Om du är den som söker massor av olika kampanjer inom sportsbetting och oddsspel, så kanske inte ComeOn är det som blir det första valet på din lista av spelbolag. Dock borde den fina oddsbonus du erbjuds vara ett starkt kort för att prova spel i denna sportsbook. Är det så att du inte ser det som något hinder så kommer du inte alls att bli besviken på det spelutbud och den spelupplevelse du får som spelare på betting hos ComeOn. Här handlar det om tusentals olika spel och matcher där du finner allt från fotboll och ishockey samt boxning till lite mera alternativa spel som dart, hästsport och e-sport.

Något som du också finner hos ComeOn är en mycket bra och variationsrik livebetting. Där du alltid får dina spelresultat uppdaterade i realtid. Detta gör att även du som gillar att spela betting live kommer att få en bra tjänst och spelupplevelse i en enkel användarmiljö.

Få total kontroll på betting hos ComeOn

Hos ComeOn sportsbetting har du som spelare alltid kontroll på ditt spel. Här finns det funktioner som gör att du kan ställa in vad du vill spela för, och var dina gränser ska gå. Samtidigt som du finner detta kommer du också snabbt att finna dig till rätta i en enkel och snabbt användarmiljö där du alltid finner allt det du söker snabbt och säkert. Skulle det vara så att något inte fungerar för dig eller att du inte vet hur du ska göra. Då kommer alltid den snabba och säkra supporten hos detta spelbolag alltid att kunna ställa allt till rätta. Något som också bidrar till en bättre spelkänsla hos ComeOn, är att du många gånger kan se allt det som händer rörande dina spel på en och samma plats.

Betting i mobilen hos ComeOn

För många spelare är det idag viktigt att de kan spela sina oddsspel och betting i mobilen och surf- plattan. Detta är då av två olika anledningar. Det ena är att du inte alltid är hemma när du ska lägga dina spel eller när en match går. Det andra är helt enkelt att det blivit modernt att surfa i mobilen och över 50 procent av alla göra detta idag. Hur som helst är detta aldrig ett problem med valet av ComeOn som plats för dina oddsspel. Här får alla oavsett spel från dator eller vid betting i mobilen tillgång till alla spel och sköna sportbonusar. Alla får också samma härliga villkor och omsättningskrav som gör det enkelt att vara spelare hos ComeOn sportsbook.

Till ComeOn