888Sport sportbonus

888Sport sportbonus är på 100% upp till 500 kronor. Sätt in 500 kr så har du 1000 kr att spela för. Bonusen skall omsättas 5 ggr till min odds 1,80. Du får din bonus på kontot när du omsatt din insättning 2 ggr. Till 888Sport

888 sportbonus

888sport sportbonus till nya spelare

Till alla nya svenska spelare väntar en 888Sport sportbonus som är en mycket generös bonus. Vad kan man annars säga om 100% i bonus på sport? Till alla spelare som sätter in så lite som 500 kr väntar 500 kr i bonus. Det betyder att man har 1000 kr totalt att spela med.

När det gäller omsättningskraven så landar dessa på en normal svensk nivå. Bettingbonusen skall omsättas 5 gånger till odds på 1,80 eller högre. Dock måste man omsätta sin insättning 2 ggr innan man får in bonusen på kontot.

Värt att notera är att man har hela 60 dagar på sig att möta bonusvillkoren.

888Sport är ett av de spelbolag som har en svensk spellicens. De är även en av de bettingsidor som satsar hårdast på att marknadsföra sig i Sverige. I takt med att deras synlighet ökar är det fler och fler som har fått upp ögonon för dem. De erbjuder en bra och lättanvänd spelsida. Här finns både inloggning och registrering med BankId. Dessutom finns nu möjlighet att sätta in med Swish. En kort summering av 888Sport är att de kommer utmana Bet365, Unibet och Betsson på allvar om att få bli en av svenskarnas favoritsidor för betting.

Kampanjer och spelutbud hos 888Sport

888Sport har normalt sett flera pågående kampanjer som spelare kan ta del av. Det kan vara ökade odds på kombinationsspel, 0-0 garanti eller oddsboostar. Dock har den svenska spelregleringen minskat möjligheterna för spelbolag att ha dessa typer av kampanjer och det är därför inte lika vanligt.

Men spelutbudet på odds är riktigt bra hos 888Sport. Det är framförallt livebettingen som vi har fastnat för. Med bra odds och stort och tydligt spelutbud.

Förutom sportsbetting har 888 även casino och poker i sitt spelutbud.

Betta i mobilen med 888Sport

Alla bra spelbolag har idag en webbsida även i mobilen. 888Sport är inget undantag och  den är dessutom riktigt bra. Det bästa tycker vi är enkelheten både att hitta oddsen man vill spela på och livebettingen. När det gäller att betta live är det bara Bet365 som är bättre. Många är de spelbolag som har glömt bort att sätta mobilspelandet i fokus, men det har inte 888Sport.

Här finner vi ett grymt spelutbud där vi enkelt kan hitta våra odds. Men som vi nämnt tidigare är det kanske bonusen som är den största anledningen till att prova på 888Sport. Sätt in 500 kr och spela med 1000 kr är helt enkelt ett riktigt bra erbjudande!

Till 888Sport