Bandy VM 2021 bästa odds och bonusar

Här listar vi det mesta om Bandy VM 2021 med bästa odds och vilka bonusar som spelbolagen erbjuder just nu. Bandy VM 2021 spelas i Ryssland den 11-17 oktober på grund av Coronautbrottet.

Bandy VM 2021 bästa odds och bonusar

Bästa odds Bandy VM 2021

Bästa oddsen på Bandy VM kommer inom kort:

Ryssland bästa odds
Sverige bästa odds
Finland bästa odds
Kazakstan bästa odds

Odds finns hos Bet365

Det är i ärlighetens namn inte många lag som har chansen att vinna Bandy VM. Vi anser att det bara är fyra lag som är värda att spela på. Men med tanke på att Ryssland och Sverige har dominerat bandyn under så lång tid är det kanske bara två spel som är aktuella. I det senast spelade Bandy VM:et så vann Ryssland finalen mot Sverige med 6-5 efter förlängning.

På vägen till final slog Sverige i sin semifinal Kazakstan med förkrossande 20-1. I den andra semin vann Ryssland med 6-2 mot Finland. Matchen om tredje pris vann sedan Finland enkelt mot Kazakstan. Med andra ord är det Finland som i sina bästa stunder skulle kunna utmana de båda giganterna om guldet men inte ens det är särskilt troligt.

Nu spelas Bandy VM 2021 i Irkutsk, Ryssland och det innebär helt klart en fördel för dem. Det gör att det mest troliga är att Ryssland vinner VM guldet 2021. Det blir vårt speltips på VM.

För exakta datum på alla sportevenemang titta in i Betsmarts sportkalender.

Oddsbonusar för att betta på Bandy 2021

Oddsbonusar för att betta på Bandy

Alla spelbolag som erbjuder en sportbonus inkluderar spel med bonusen på bandy. Det enda man behöver tänka på är att klara av omsättningskraven. De bästa reglerna för detta har spelbolaget med den bästa bonusen och det är Bet365. Här får nya spelare en oddsbonus på 100% upp till 1250 kr!

Till Bet365

Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365.
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.