Bästa sportbonusarna 2024 i Sverige

Vi listar de bästa sportbonusarna 2024 i Sverige, med regler och villkor. Ta del av de bästa svenska bonusarna just nu för sportsbetting.

Bästa sportbonusarna 2024 i Sverige

Top 5 bästa sportbonusarna i Sverige 2024

NoAccountBet – 2000 kr och har Sveriges största sportbonus 2024

Bet365 – 1500 kr oddsbonus med Sveriges bästa livestreaming*

Speedybet – 1000 kr sportbonus och snabb enkel betting

Tipwin – 1000 kr och har bra statistik till spelare

Bethard – 1000 kr bra odds och en bra bonus

Bet356 – Upp till 1.500 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Läs fullständiga villkor hos Bet365

Regler och villkor hittar du direkt via våra länkar!

Spela med en oddsbonus på bästa sätt

Att spela med en oddsbonus innebär inte att man ska betta på vad som helst för att man har mer pengar att spela med. Man ska tänka att det är pengar som man vill få ut maximalt av och då är det följande saker som gäller:

  1. Hitta värdespel – Det är grunden i alla sportsbetting att spela till odds som man tror mer på än vad oddsen visar. I matchen Arsenal – Man City ger du Arsenal 50% chans att vinna men du får oddset 2.30 så har du gjort ett riktigt bra bet om din bedömning är riktig. Du har då hittat ett Value Bet.
  2. Använd en oddsjämförelse – När du har hittat ditt värdespel så ska du spela där oddset är högst även när du använder din bonus. Därför är det bra att ha ett par olika spelbolag att välja på och så lägger du spelet på det spelbolag som har det bästa oddset. Här är en bra Odds comparison.
  3. Betta på det du kan – Sätt in dig i en viss sport eller liga och lär känna några lag extra bra. På så sätt kan du göra bra bedömningar om ett odds är riktigt. Ett vanligt misstag är att man spelar på mycket olika saker trots att man har väldigt lite kunskap om de lagen eller spelarna.

Här hittar ni fler oddsbonusar 2024 på svenska bettingsidor.