Betser sportbonus och Betser league med Balls and Brains

Betser sportbonus är en av marknadens bästa med 100% upp till 1000 kr till alla nya spelare. Sätt in 1000 kr och spela med 2000 kr med mycket förmånliga bonusvillor. Nu starten spelar du i euro så den korrekta bonusen är 100% upp till 100 euro. Till Betser

Betser sportbonus

Här kan du läsa mer om Betser oddsbonus

Betser sportbonus och villkor

Betser sportbonus är riktigt bra och ger nya spelare via våra länkar 100% upp till 100 euro, vilket motsvarar ca 1000 kr i oddsbonus.

Villkoren är som följer:
– 100% oddsbonus på din första insättning upp till 100 euro.
– Min insättning är 10 euro för att få bonus.
– Omsättningskravet för Betser sportbonus är 5 gånger bonussumman.
– Min odds på 1,80 för att möta omsättningskravet.
– Maxbet är 100 euro per bet för bonuspengar.
– Du har 30 dagar på dig att klara bonuskraven
– Du får dessutom 50 free spins i Betsers Casino.

Till Betser

Betser League

Betser League är en liga som du automatisk är med i bara genom att spela hos Betser. Det finns två olika ligor och det är Balls och Brains ligan. Efter 2 veckor startar ligan om och du har en ny chans att nå toppen. Är du i topp när ligan avslutas vinner du olika priser beroende på vilken liga du befinner dig i. Du kan alltså vinna en hel del extra bara genom att spela hos Betser. Läs nedan om Ball och Brains och hur du tjänar dina poäng i de båda ligorna.

Betser Balls and Brains

Betser Balls and Brains är de två sätten du tjänar poäng på i Betser League. När du spelar säkra spel som ex Barcelona hemma så tjänar du brains poäng. Det är säkra smarta spel till låga odds.

Man du kan även tjäna balls poäng och det får du när du spelar på de högre oddsen, de lite djärva spelen ger alltså poäng i Betsers Balls liga. Du väljer själv hur du vill spela och för varje poäng du tjänar ihop klättrar du i respektive liga och kan vinna bättre priser.

Till Betser

En kommentar till “Betser sportbonus och Betser league med Balls and Brains”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *