Bettingsidan med den förmånligaste sportbonusen 2019

Att välja bettingsida kan vara ganska svårt med alla hundratals alternativ som idag finns att välja mellan. Det är flera faktorer som ska stämma in för att en bettingsida ska klassas som det bästa alternativet. Det finns dock en bettingsida som sticker ut från mängden med dess innehåll samt en bonus som är svårt att mäta sig med. Denna sida heter 888Sport. Sportbonusen 2019 hos 888Sport ger dig 500% upp till 500 kr. Få din sportbonus hos 888Sport

Bettingsidan med den förmånligaste sportbonusen 2019

Sportbonusen 2019 hos 888Sport

En viktig faktor är att du får ut mer av dina insatta pengar. Detta går att uppnå med hjälp av den stora bonusen som finns att ta del av på bettingsidan. Välkomstbonusen kan du ta del av som ny användare när du gör din första insättning. Bettingsidan matchar din insättning med 500% som kan sträcka sig upp till 500 kronor. Gör du en insättning på 100 kronor, då får du istället totalt 600 kronor att spela för. Detta är en otroligt generös bonus som du bara inte får gå miste om.

Utbud

888Sport erbjuder ett komplett sortiment av sportbetting att välja mellan. Sidan har en snygg design med en välgjord och lättnavigerad struktur så att du lätt hittar dill de olika delarna. Det finns snabbflikar till matcher som startar snart och matcher som pågår så att du inte ska missa något. Det finns snabblänkar till flera olika populära evenemang som spelas. Du kan även filtrera efter de sporter som du föredrar att spela på, för att ha koll på kommande matcher. Ett bra speltips på fotboll kan absolut vara att ta del av 888sports fina bonus.

888Sport erbjuder även oddsspel på esport. Du kan spela på de senaste matcherna inom CS:GO, League of Legends och Overwatch. För dig som är spelintresserad så är detta en bettingsidan för dig.

Insättningar och registrering

För dig som föredrar att allt så gå snabbt och smidigt så kan du spela utan att behöva registrera dig. Du kan logga in snabbt och tryggt med hjälp av din BankID-app som registrerar spelsajten till ditt BankID. Detta innebär att du kan komma igång med spelandet riktigt snabbt och samtidigt har den extra säkerheten som BankID tillför.

Insättningar går att göra med kreditkort som Visa och Mastercard samt elektroniska plånböckerna Skrill, Paypal och Neteller. Du kan även snabbt och smidigt göra en insättning med hjälp av banköverföring direkt från ditt bankkonto.

Sidan är ett populärt alternativ och har en trygg och säker plattform där användare skyddas med hjälp av SSL-krypteringar när information skickas till och från hemsidan. Sidan är för ansvarsfullt spelande där du kan sätta spelgränser om så önskas.
Till 888Sport