Betway Sportbonus

Betway Sportbonus är ett freebet på upp till 500 kr. Om du gör en insättning på 500 kr och omsätter det till oddset 1.75 så får du ett gratisspel värt 500 kr att spela med!
Till Betway och hämta bonus

Betway sportbonus

Om Betway sportbonus

Betway kan alltså erbjuda svenska spelare en bra sportbonus på 100% upp till 500 kr. Bonusen utbetalas som ett freebet. Gör en insättning på 500 kr och när du har spelat för den summan en gång till lägsta oddset 1.75 så får du ditt freebet. Detta freebet är helt utan omsättningsgrav.

Du har totalt 60 dagar på dig att omsätta bonusen. Och även om du har haft ett gammalt konto på Betway kan du få en sportbonus om du inte har spelat efter att spellicenserna infördes 1 jan 2019.

Betway freebet

Betway har alltså valt att ge alla nya spealre ett freebet i startbonus. Det tycker vi är ett bra val. framförallt är detta ett enkelt sätt att spela med en bonus.

Det är även enkelt att både få loss bonusen och att spela med den. Det som är allra bäst är att bonusen är helt utan omsättningskrav.

När du har spelat med bonusspelet så är vinsten minus själva insatsen din att ta ut.

Fullständiga villkor och mer regler för bonusen finns hos Betway.se

Om Betway och deras spelutbud

Betway drivs av Betway Limited (C39710), ett företag registerat på Malta Betway Limited är licenserat i Sverige av Spelinspektionen under en licens utfärdad den 11 december 2018, giltigt till 31 december 2023.

Betway har tidigare haft ett dåligt rykte hos spelare som de nu försöker tvätta bort. Tidigare har spelare blivit blåsta på sina vinster och flera kunder har genom åren klagat på Betway och deras metoder. Nu på det senaste med en svensk spellicens har detta upphört och Betway känns mer säkert än tidigare. Det är därför som vi kan rekommendera Betway sportbonus på 100% upp till 100 kr.

Betway stort spelutbud på E-sport

Förutom de vanliga sporterna som fotboll, tennis och hockey har
Betway ett stort och växande spelutbud på e-sports där du kan hitta odds på Dota, Counterstrike, Owerwatch, King of Glory, Starcraft och LOL. De har till och med en egen flik där de samlar de allra bästa

Odds i mobilen hos Betway

Betway har som de allra flesta spelbolag odds i mobilen. Vare sig du gillar att spela via mobilen, surfplattan eller datorn hittar du snabbt dina oddsspel hos Betway. Du loggar in enkelt via mobilt bankid och du kommer åt ditt saldo och dina spel i mobilen.

Insättningar och uttag hos Betway

För att göra en insättning hos Betway finns de vanligaste alternativen som insättning via Visa eller Mastercard, banköverföring via trustly. Skrill och Neteller finns också tillgängliga.
För att göra uttag använder du samma metod som du gjorde insättningen med. En banköverföring tar i snitt 1-2 bankdagar och via e-plånbok tar det 2-24 timmar.

Till Betway