Betway Sportbonus

Betway Sportbonus är på 100% upp till 100 kr. Om du gör en insättning på 100 kr så får du 100 kr extra att spela med!
Till Betway och hämta bonus

Betway Sportbonus

Om Betway sportbonus

Betway kan alltså erbjuda svenska spelare en bra sportbonus på 100% upp till 1000 kr. Omsättningskraven för bonusen är 1 gånger bonusbeloppet för bonusen du fick. Minsta odds för att räknas till omsättningen är 1,0. Så om du har fått en bonus på 100 kr ska du spela för 100 kr (1 x 100 kr) innan bonusen och eventuella vinster kopplade till den kan tas ut.

En fördel med Betway är att du fortfarande kan ta ut ditt kontantsaldo när du vill. Då går dock bonusen förlorad. Du har totalt 60 dagar på dig att omsätta bonusen. Och även om du har haft ett gammalt konto på Betway kan du få en sportbonus om du inte har spelat efter att spellicenserna infördes.

Betway sportbonus är en flexibonus

Betway kallar sina bonusar för flexibonusar som är namnet på Betways bonussystem. De tillåter nämligen dig att göra uttag när du vill från ditt kontantsaldo. Det fungerar utifrån en princip som Betway kallar Bonus/kontant-förhållandet (BKF). BKF är den procentuella uppdelningen mellan ditt totala kontantsaldo och ditt nuvarande bonussaldo.

När du har en aktiv flexibonus och spelar kommer summan du satsar att dras från ditt kontantsaldo och ditt bonussaldo beräknat på bonus/kontant-förhållandet vid tidpunkten för spelet. På samma sätt räknas det med eventuella vinster från bonusen.

Här är ett exempel på hur det kan fungera:

  • Om du sätter in 100 kr och får 100 % matchad bonus (100 kr i bonus).
  • Det innebär 100 kr i kontantsaldo och 100 kr i bonussaldo innebär ett bonus/kontant-förhållande på 50 % / 50 %.

Om du satsar 100 kr kommer 50 kr komma från ditt kontantsaldo och 50 kr från ditt bonussaldo. Om du sedan vinner 200 kr på den satsningen så kommer 100 kr (50 % av vinsten) att sättas in på ditt kontantkonto och 100 kr (50 % av vinsten) att sättas in på ditt bonuskonto. De 250 kr du då har på kontantkontot kan du närsomhelst ta ut, men bonussaldot på 250 kr har omsättningskrav. Enkelt va!

Fullständiga villkor och mer regler för bonusen finns hos Betway.se

Om Betway och deras spelutbud

Betway drivs av Betway Limited (C39710), ett företag registerat på Malta Betway Limited är licenserat i Sverige av Spelinspektionen under en licens utfärdad den 11 december 2018, giltigt till 31 december 2023.

Betway har tidigare haft ett dåligt rykte hos spelare som de nu försöker tvätta bort. Tidigare har spelare blivit blåsta på sina vinster och flera kunder har genom åren klagat på Betway och deras metoder. Nu på det senaste med en svensk spellicens har detta upphört och Betway känns mer säkert än tidigare. Det är därför som vi kan rekommendera Betway sportbonus på 100% upp till 100 kr.

Betway stort spelutbud på E-sport

Förutom de vanliga sporterna som fotboll, tennis och hockey har
Betway ett stort och växande spelutbud på e-sports där du kan hitta odds på Dota, Counterstrike, Owerwatch, King of Glory, Starcraft och LOL. De har till och med en egen flik där de samlar de allra bästa

Odds i mobilen hos Betway

Betway har som de allra flesta spelbolag odds i mobilen. Vare sig du gillar att spela via mobilen, surfplattan eller datorn hittar du snabbt dina oddsspel hos Betway. Du loggar in enkelt via mobilt bankid och du kommer åt ditt saldo och dina spel i mobilen.

Insättningar och uttag hos Betway

För att göra en insättning hos Betway finns de vanligaste alternativen som insättning via Visa eller Mastercard, banköverföring via trustly. Skrill och Neteller finns också tillgängliga.
För att göra uttag använder du samma metod som du gjorde insättningen med. En banköverföring tar i snitt 1-2 bankdagar och via e-plånbok tar det 2-24 timmar.

Till Betway