Spela Fantasy Premier League hos Paf 20/21 – 2 miljoner till vinnaren

När du spelar Fantasy Premier League hos Paf säsongen 20/21 så har du chans att vinna 2 miljoner. Totalt har de en prispott på hela 10 miljoner i årets Fantasy Sports Premier League turnering. Det går att delta ända fram till den 12 sept 2020 då PL startar! Till Paf

Spela Fantasy Premier League hos Paf 20/21 - 2 miljoner till vinnaren

2 miljoner till vinnaren hos Paf

Pafs egen Fantasy Premier League turnering ger en vinnare hela två miljoner i kontanter. Det är riktigt bra med tanke på att det endast kostar 250 kr att delta. De 5699 första i turneringen vinner pengar, så det finns även många vinstchanser. Den totala prissumman är på 10 miljoner kr. Här följer priserna för top 5 i turneringen.

Top 5 Fantasy Premier League

1:a – 2 miljoner kr
2:a – 1 miljoner kr
3:a – 600.000 kr
4:a – 400.000 kr
5:a – 250.000 kr

Pafs oddsbonus till nya spelare är något begränsad, men det finns ändå något för den som vill ha det. Fler bonusar finns direkt på Sportbonusar.com.

Hur spelar man Fantasy Premier League?

Fantasy Premier League innebär att man tar ut en startelva med spelare från olika lag i Premier League. När matchena spelas i verkligheten får spelarna poäng i spelet efter en rad olika kriterier ex om spelaren gör mål eller om en målvakt håller nollan. En spelare kan även få poängavdrag för ex gult eller rött kort.

Här följer några av de regler som gäller för Pafs egen Fantasy Sports liga:

  • Du har $100 miljoner att köpa spelare för.
  • Ett Fantasylag kan max innehålla 3 spelare från samma lag.
  • Dina spelare samlar poäng under varje spelomgång och din kapten får dubbla poäng.
  • Du kan byta en spelare per vecka ”gratis”.
  • Du får ha med flera lag i turneringen.
  • Pafs turnering pågår under hela säsongen 20/21.
  • Vanlig Fantasy Sports poängberäkning gäller.

När det gäller övriga regler och villkor finns även dessa att läsa direkt hos Paf. Att kunna reglerna och veta exakt vad man kan göra för ändringar på sitt lag varje vecka kan vara avgörande. Så se till att veta vilka regler som gäller för att öka dina vinstchanser.

Till Paf

Premier League 20/21

När det gäller Premier League 20/21 så startar den 12 september 2020 och beräkans pågå till den 23:e maj 2021. Här hittar ni hela spelchemat Premier League 20/21 med alla matcher.

Även spelchemat kan vara bra att studera noga för att förbättra sina odds i Fantasy Premier League. Vissa lag har en lite lättare start på säsongen och där kan man kanske ha med flera spelare som sedan byts ut när de svåra matcherna kommer.

Långsiktigt är det spelare i de vinnande lagen som gör flest poäng på fantasy sports, men dessa spelare är ofta dyra. Att hitta en ”billig” spelare som spelar i ett bra lag kan vara ett bra sätt att få poäng i spelet.