Fullträffen hos Svenska Spel – 50 miljoner till en ensam vinnare

Fullträffen hos Svenska spel är Sveriges nya poolspel med 50 miljoner kr till en ensam vinnare. Men det kan bli mer än så, för varje vecka som ingen vinner maxvinsten så ökar jackpotten i storlek.

Till Svenska Spel

Fullträffen hos Svenska Spel - 50 miljoner till en ensam vinnare

Fullträffen hos Svenska Spel

Fullträffen hos Svenska Spel är ett spel som många av oss spelare kommer att gilla. Precis som på stryktipset så handlar de om att pricka rätt i 13 st fotbolls matcher. Men denna gång är det inte 1X2 som gäller utan att pricka in rätt antal mål i dessa 13 matcherna.

Det kan låta enkelt att spela Fullträffen hos Svenska Spel men om vi säger att Stryktipset med sina 3 utfall (1,x,2) och 13 matcher har 1,5 miljoner möjliga kombinationer så har Fullträffen så otroligt många fler. Vi pratar om flera miljarder olika kombinationer eftersom varje match kan spelas från 0 mål till 7 eller fler mål.

50 miljoner till en ensam vinnare

Det är givetvis svårt att få 13 rätt på Fullträffen, men den som ändå gör det kommer att bli rikligt belönad. Varje vecka har alla chansen att vinna 50 miljoner kr eller mer. För varje vecka som ingen vinner högsta vinsten så ökar jackpotten i värde tills någon vinner den. Fullträffen kan alltså bli det spel i Sverige som delar ut de största vinsterna någonsin.

Men man behöver inte ha lla rätt för att vinna pengar. Precis som på Stryktipset så vinner man även på 10, 11 och 12 rätt. Även här kan det bli stora pengar då det kommer vara svårt att få alla rätt på Fullträffen.

Andra bra spelbolag i Sverige

Vill man betta på matcherna vanligt d.v.s spela på 1X2 i en eller flera matcher finns flera bra alternativ till Svenska Spel. Bäst odds får man hos de stora spelbolagen och där finns även bra oddsbonusar till nya spelare. Bäst just nu tycker vi att Bet365 som har en bra bonus och höga odds

Till Bet365

Bet365 sportbonus

Vill man ha fler tips på spelbolag finns det direkt på vår startsida Sportbonusar.com.

✅ Hur mycket kan man vinna på Svenska Spels Fullträffen?

Det är minst 50 miljoner kr till en ensam vinnare. Men det kan bli mer. För varje vecka som ingen finner jackpotten så ökar den i värde.