Nya bettingsidor i Sverige 2024

Här listar vi alla nya bettingsidor i Sverige 2024 inklusive deras oddsbonusar. Det finns några nya bolag som kommit in på den svenska licensierade marknaden den senaste tiden och dessa hittar ni nedan.

Nya bettingsidor i Sverige 2024

Nya bettingsidor i Sverige 2024

Här är de senaste bettingsidorna som lanserats i Sverige.

Betinia – Detta är ett spelbolag med en hel del nya funktioner och spelsätt som lanserades relativt nyligen. Har man inte spelat hos dem innan så kan man sätta in 100 kr eller mer och få ett freebet värt 120 kr.

Pokerstars – Detta är en spelsida som vart stor på poker i många år men som nu har lanserat sin bettingsida i Sverige. Det finns ingen bonus men väldigt många intressanta odds för den som gillar betting på Premier League eller Champions League.

Lyllo Sport – Lyllo casino har lanserat en bettingsida och erbjuder även en bra oddsbonus där. Nya spelare får 100% upp till 500 kr i sportbonus. Sätt in 500 kr och du har totalt 1000 kr att spela med.

Störst oddsbonusar just nu

Störst oddsbonus just nu

Vill man istället ha en riktigt stora oddsbonus bör man titta in till denna spelsidora som erbjuder de största oddsbonusen i Sverige under 2024

NoAccountBet – Här väntar en riktigt stor bonus på 100% upp till 200 kr. Den som sätter in 2000 kr har totalt 4000 kr att spela med.

Vill man ha ett annat riktigt bra spelbolag så är Bet365 ett bra val. Det finns en riktigt bra Bet365 sportbonus till alla nya spelare som kan omsättas till så låga odds som 1.20 ggr pengarna.

Vilka är de senaste spelbolagen i Sverige?

De senaste spelbolagen att lansera en svensk bettingsida är bl a
Betinia och Pokerstars