Pinnacle är äntligen tillbaka i Sverige

Pinnacle är äntligen tillbaka i Sverige. Spelbolaget fick sin spellicens godkänd i jan 2020 men har först nu lanserat sin spelsida Pinnacle.se

Pinnacle är äntligen tillbaka i Sverige

Pinnacle med 98% återbetalning

Pinnacle är utan tvekan mest känt för sina höga odds. På de flesta sporter och marknader har de 98% återbetalning vilket är marknadsledande. Övriga spelbolag som ex Unibet har även de 98 % återbetalning på många stora matcher och turneringar men Pinnacle har det på i princip allt.

Här hittar du utöver höga odds, en bra och lättnavigerad webbsida. Här finns till skillnad från nästan alla andra bettingsidor i Sverige ingen möjlighet att spela på något annat än sport. Det betyder att du slipper se casinospel, pokerturneringar och skraplotter när du bettar. Det gillar vi!

De har även riktigt många odds att spela på. Det är en av de spelsidor som erbjuder flest spel per match. Även det kan vara då det i det stora spelutbudet går att hitta många riktigt spelbara odds. Vi vill även slå ett slag för deras snabba webbsida som gör bettingen lite enklare.

Finns den en sportbonus?

Hur är det då med sportbonus hos Pinnacle. Finns det någon. Nej, det finns ingen Pinnacle oddsbonus och kommer inte att finnas heller. De har tidigt gjort klart för sina spelar att man väljer att spela hos Pinnacle på grund av deras höga odds. Vill man istället ha en bra sportbonus skall man titta in på vår startsida – Sportbonusar.com -som har hela listan med Sveriges alla oddsbonusar.

Avsaknaden av en bettingbonus är givetvis en lite nackdel men man kan ändå välja att spela hos här. En bra bonus är en bra start hos ett spelbolag men här finns ju något annat istället. Sportsbetting handlar ju i slutändan om att vinna och det gör man genom att spela där oddset är högst. Och högst odds är just vad man hittar hos Pinnacle Sports!