Retrobet hos Comeon – Fantasybetting

Retrobet hos Comeon är en ny revolutionerande spelform som låter dig spela på virtuell sport som baseras på riktiga matcher med riktiga mål och händelser. En helt ny fantasybetting att pröva på som baseras på simulerade Premier League-säsonger.

Missa inte att du som ny kund får 100 kr i sportbonus hos Comeon

Retrobet hos Comeon - Fantasybetting

Så här spelar du Retrobet hos Comeon

Retrobet är en nyhet hos Comeon som gör det möjligt att spela på 10 matcher under en vecka. Fördelen med Retrobet är att du inte behöver vänta ut matcherna utan allt går i en rasande fart. En vecka är nämligen endast 5 minuter lång och innehåller 10 matcher. Du kan spela på alla matcherna och oddsen är kalkylerade på en säsong med 38 matcher.

Just nu är spelet baserat på Premier League och man är inne i vecka 36. Men allt detta ändras hela tiden och när du går in så kan man vara i vecka 10. Det skiftar fort hela tiden. Så oavsett när på dygnet du vill spela finns det möjligt att betta på matcherna.

Spelregler för Retrobet

Det finns en mängd olika regler och villkor för Retrobet hos Comeon och vi har valt att bara lista de viktigaste här:

  • Retrobet är en programvarusimulering av fotbollsmatcher. Till skillnad från annan virtuell sport använder Retrobet sekvenser från riktiga matcher.
  • Retrobet är tillgängligt dygnet runt och erbjuder kontinuerligt spel på simulerade Premier League-säsonger. Varje säsong består av totalt 38 spelveckor. Så fort en säsong avslutats, börjar en ny.
  • Spelet är indelat i tre faser: Intro, in-play och outro:
  • Intro: I denna fasen är det möjligt att lägga ditt spel. När ”intro” stänger visas ”inga mer spel” och du kan inte lägga fler spel. Introts längd varierar mellan 180-210 sekunder i 5-minuterscyklar.
  • In-game: In-game består av 6 videoklipp med ett möjligt poängresultat på upp till 6 mål totalt. Längden på In Play är 60 sekunder.
  • Outro: Outrot visar resultaten för alla resultat inom marknaden.Längden för detta varierar mellan 30-60 sekunder i 5-minuterscyklar.

Fler regler och villkor hittar du hos Comeon

Comeon sportbonus för nya kunder

Om du är ny kund till Comeon får du just nu 100% upp till 100 kr. Du behöver omsätta din bonus 1 gång innan du kan göra ett uttag. Det är heller inga oddskrav på bonusen utan du kan spela på vilka odds du vill. mer info om Comeon Sportbonus här