Spelbolagen med Sveriges största sportbonusar

De bonusar som en majoritet av spelsidorna erbjuder har som mål att locka nya kunder genom att ge dem mer pengar att spela för eller mer spel för pengarna. Det gynnar spelbolagen på så vis att nya kunder får upp ett intresse för sidan samtidigt som spelarna gynnas av en generös och tilltalande bonus. Hur stora dessa bonusar är varierar storslaget mellan de olika spelsidorna, så det gäller naturligtvis att man satsar på ett casino eller dylikt med mycket att erbjuda. Två bolag med Sveriges största sportbonusar är Unibet och Betsafe.
Läs om sportbonusarna hos Unibet och Betsafe

Spelbolagen med Sveriges största sportbonusar

Sveriges största sportbonusar

Några exempel på häpnadsväckande bonusar kommer från spelsidorna vid namn Unibet och Betsafe. Här kan man vara säker på att få Sveriges största sportbonusar. Besök en av dessa förträffliga spelsidor redan idag och slå på stort. Kanske blir du nästa miljonär!

Dubbla din insättning hos Betsafe

Bonusen hos Betsafe ser lite annorlunda ut mot LeoVegas, men den är fortfarande lika generös. På denna spelsida kan man räkna med en 100% matchningsbonus. Kort och gott matchas ens insättning på ett lika stort belopp som man har satt in. Gör exempelvis en insättning på 100 kr och motta ytterligare 100 kr extra att spela för. Det minsta beloppet som måste sättas in för att få ta del av erbjudandet är 100 kr. Man kan inte använda sig av Skrill eller Neteller för att delta i erbjudandet.
Läs mer och registrera dig hos Betsafe

Fantastisk välkomstbonus hos Unibet

Insättningsbonusen hos Unibet är någonting som alla spelare runtom i vårt avlånga land kommer att uppskatta. Man har nämligen själv möjligheten att välja hur stor ens bonus ska vara. Ju mer pengar man sätter in, desto större blir den mottagna bonusen.
Unibet insättningsbonus en matchning på 100%. Som ett exempel kan man då sätta in 100 kr och plötsligt motta en extra 100 kr från Unibet. Det låter nästan för bra för att vara sant! Glöm dock inte att en insättning via Skrill eller Neteller inte ger en behörighet till bonusen.
Läs mer och registrera dig hos Unibet