Sportbonusar Allsvenskan 2021

Nu är det februari och vi ger dig tips om Sportbonusar Allsvenskan 2021 och var du kan hitta guldkornen för dig som gillar att betta på fotboll och på Svensk fotbolls högsta serie Allsvenskan.

Vi börjar med att tipsa spelarna om Tipwin som ger alla nya kunder 100% upp till 1000 kr. Till TipWin

Sportbonusar Allsvenskan

Sportbonusar Allsvenskan 2021 -Top 3

  1. Tipwin är ett relativt nytt spelbolag med svensk spellicens och de har 1000 kr i bonus. Detta är en av många bra Sportbonusar Allsvenskan 2021 har att erbjuda. Sätt in 1000 kr och spela med 2000 kr på mycket bra odds.  Din bonus + insättning ska omsättas 5x till minsta odds 1,80 innan du kan göra ett uttag.
    Till TipWin
  2. Bet365 är ett av världens största spelbolag och de har ett enormt spelutbud med mängder av mycket bra odds på Allsvenskan. Detta erbjuder Bet365 för nya kunder: Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos Bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Till Bet365
  3. Hajper har just nu en sportbonus som inte innebär någon insättning. Det gör att alla nya kunder får 100 kr gratis att spela med på sport eller casino. Detta är perfekt om du bara vill testa dina bettingkunskaper utan risk. Hos Hajper spelar du på bra odds på Allsvenska matcher med en snabb betting i mobilen eller datorn. Regler och Villkor gäller för bonusen hos Hajper Oddsbonus

Fler sportbonusar fotboll 2021

Det finns givetvis flera sportbonusar att använda om man vill spela på Fotboll. Allsvenskan och Superettan i fotboll startar helgen den 10-11 april och just nu är det flera av lagen som deltar i Svenska Cupen för att värma upp även här kan du spela med de bästa sportbonusarna som du hittar direkt på startsidan.