Vinn mer med bra sportbonusar på fotbolls VM 2018

Som du säkert vet så har Sverige gått vidare till fotbolls VM i Ryssland 2018. Detta gjorde de genom att vara laget som slog ut Italien från denna stora turnering. Detta har inte hänt sedan 1958, vilket gör att Sverige och vårt landslag skapade historia med denna fantastiska bragd. Nu var det inte så att vi vann över Italien, men vi lyckades hålla undan och gå ur spelet med 0-0 vilket räckte för att avancera till fotbolls VM 2018!

Vinn mer med bra sportbonusar på fotbolls VM 2018

När nu detta har hänt blir det lite roligare för alla de som gillar att spela på oddsspel och betting online. Nu gäller det verkligen att vara den som väljer rätt spelbolag inför VM 2018. Du vet väl att du kan vinna mera med en bra sportbonus. Här finns då Betsson, Betsafe och LeoVegas att välja på.
Till Betsson, Betsafe och LeoVegas

Oddsbonus hos Betsson

När du är den som väljer stora och mäktiga Betsson som din plats för att lägga dina oddsspel inför fotbolls VM 2018, så får du alltid ett stabilt och bra spelbolag. Här har du som spelare alltid skattefria vinster samt att du också alltid ger en mycket bra sportbonus. Den sportbonus som gäller just nu är att du som registrerar ett spelkonto kan kamma hem ett stort riskfritt spel.

Du som sätter in 1000 kronor på ditt nya spelkonto får ett riskfritt spel på 1000 kronor. Här kan du även välja att sätta in mellan 200-499 kronor och erhålla 200 kronor i riskfritt spel, samt att du som sätter in mellan 500-999 kronor får 500 kronor i värde på ditt riskfria spel. Omsättningskravet på detta spel är endast en gång till ett lägsta odds av 1,5 gånger. Till Betsson

Spela med Betsafe under fotbolls VM 2018

Naturligtvis kommer även Betsafe, som faktiskt ingår i Betsson AB, att vara de som kan bli ett bra val inför VM 2018. Detta grundar sig då också på den bra och fina oddsbonus du kan få som ny spelare. Här erbjudas alla nya spelare på betting online att få upp till 2000 kronor i sportbonus.

Detta fungerar såsom 100% i matchningsbonus upp till 2000 kronor. Lägsta insättning för att kvalificera dig för denna bonus är 100 kronor. Naturligtvis kommer även här omsättningskraven att vara låga. Din insättning plus bonusbeloppet måste omsättas minst 4 gånger till ett lägsta odds av 1,8 gånger per spel för att kunna räknas till riktiga pengar. Helt enkelt mycket bra villkor och bonus hos ett stabilt och bra spelbolag.
Till Betsafe

LeoVegas ger dig 100% i oddsbonus

När det gäller LeoVegas så är de fortfarande ganska så nya som bookmaker online. Trots detta kommer du alltid vara den som får en bra sportbonus och fina odds hos Leo Vegas. Det som gäller just nu och fram till VM kommer att vara en oddsbonus på 100% upp till 1000 kronor.

Utöver detta kommer du som vill, även kunna kamma hem ett riskfritt spel på 200 kronor. Detta kan vara perfekt att anpassa till spel på VM i Ryssland 2018. Omsättningskravet hamnar på bara 5 gånger ditt bonusbelopp och måste spelas till ett lägsta odds av 1,5 gånger per spel för att räknas.
Till LeoVegas