Sportbonusar Sommar OS 2021

Sommarens OS i Tokyo är planerad att genomföras 23 juli till 8 augusti 2021. Vi ger dig sportbonusar Sommar OS 2021 och ger dig tips på vad du kan spela på under OS. OS i Tokyo skulle genomföras under 2020 men blev framflyttat pga pandemin.

Innan OS börjar kan vi ge dig en bonus på 100% upp till 1000 kr från Tipwin

Sportbonusar Sommar OS 2021

Bästa Sportbonusar Sommar OS 2021

Vi börjar med att ge dig en topp 3 lista över bästa sportbonusar till Sommar OS 2021 i Tokyo:

  • Tipwin är ett spelbolag som har kommit starkt det senaste två åren och de är ett av få bolag som redan nu kan erbjuda dig en bra bonus på odds. Som ny kund får du 100% upp 1000 kr att använda på odds. Bonus + insättning ska omsättas 5 ggr innan du kan göra ett uttag. Mer info om Tipwin Sportbonus här
  • Bet365 ger dig upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.
  • Unibet är ett av Sveriges bästa spelbolag och ger dig just nu 100 kronor i ett riskfritt spel. Du får vinsterna utan omsättningskrav. Denna bonusen kan dock komma att ändras lagom till att Sommar OS börjar så håll ut. Gå in här för att se den bästa bonusen hos Unibet

Spela på Sommar OS i Tokyo

Vi ger dig här tips om vad du kan använda din sportbonus till Sommar OS till. Vi listar de bästa eventen och när de spelas.

  • Sommar OS Fotboll Herrar spelas mellan 21 juli till 7 augusti 2021. Det är totalt 16 lag som kommer vara med och lottningen är inte klar ännu. Klart är att Sverige inte deltar i Herrarnas OS. Du ser OS-fotbollen via live stream från Discovery.
  • Sommar OS Fotboll Damer spelas samtidigt som herrarna med start 21 juli och finalen för damerna spelas 6 augusti 2021. För damerna är Sverige kvalificerat och här kan du följa damernas väg mot en eventuell OS-Final. Damerna spelar i tre grupper med 12 lag totalt.
  • Handbolls OS spelas 24 juli till 8 augusti och Sverige är med på både för herrar och damer. En eventuell OS-final för herrarna spelas 7 augusti och för damerna den 8 juli. Detta är ett perfekt tillfälle att spela på Sveriges Landslag
  • Övriga sporter som kan vara intressanta att spela på för svensk del är givetvis Friidrott med Armand Duplantis i stavhopp. Simningen med Sarah Sjöström är även den intressant att spela på.