Spela på Sverige – Frankrike 5 sept med bra oddsbonusar

Se till att använda spelbolagens bästa oddsbonusar när du bettar på Sverige – Frankrike den 5 sept 2020. Detta är första matchen i Nations League grupp A.

Spela på Sverige - Frankrike 5 sept med bra oddsbonusar

Oddsbonusar till Sverige – Frankrike matchen

De oddsbonusar vi tipsar om nedan är de bästa just nu. Du kan använda dem för att spela på ex Sverige – Frankrike. Men även nästa Nations League landskamp mellan Sverige – Portugal är ett bra alternativ. Därefter startar flera stora ligor när ex Premier League och La Liga drar igång igen den 12 september. Givetvis kan bonusen användas på alla matcher och serier.

Tipwin med 1000 kr i bonus

Tipwin har även de en stor och bra sportbonus i Sverige. De är relativt nya men kan genom sin fina bonus få många nya spelare snabbt tror vi. Passa på att testa dem nu när bonusen är hela 1000 kr! Sätt in 1000 kr och spela med 2000 kr till riktigt bra odds. Bonusen skall omsättas 10 ggr innan uttag till odds på 1.8 eller högre. Till Tipwin

Bästa odds Sverige – Frankrike 5 sept 2020

En titta på matchen säger att bästa odds på Sverige – Frankrike i Nations League 5 sept 2020 är följande:
1 bästa odds 5.60 hos Unibet
X bästa odds 3.55 hos Unibet
2 bästa odds 1.80 hos Betsson

Frankrike är alltså trots bortaplan stora favoriter. Men det är helt rätt tycker vi då man tittar på Frankrikes uttagna trupp. Dock saknas Man Utds Pogba som har covid-19. Det är dock många andra bra spelare som kan fylla den luckan och vi tror tyvärr att Sverige får det svårt mot ett på pappret klart bättre motstånd.