Tipwin bonus på sport upp till 1000 kr

Vi kan nu tipsa om Tipwin som är ett spelbolag med svensk licens. De ger alla nya spelare en bonus på sport 100% upp till 1000 kr. Sätter du in 1000 kr har du 2000 kr i Tipwin bonus att spela med.
Till Tipwin

Tipwin bonus på sport upp till 1000 kr

Tipwin bonus på 1000 kr

Tipwin bonus ger 100% extra för dig som gillar att spela på sport. Tipwin ger alla nya spelare 100% upp till 100 euro. Bonusen är i euro eftersom att sidan finns enbart på engelska. Översätter man euro till kronor får man en sportbonus på 100% upp till 1000 kr.

Villkor för Tipwin bonus

Tipwin Sportbonus har några viktiga villkor som det är när det gäller alla bonusar. Här är de viktigast villkoren i form av frågor:

Hur gör jag för att få Tipwin oddsbonus?

✔️Skapa ett konto hos Tipwin
✔️Gör en insättning så får du dubbelt upp på ditt konto automatiskt upp till 1000 kr.

Vad är omsättningskravet för bonusen?

✔️Din bonus + insättning ska omsättas 10x till minsta odds 1,80

Är Tipwin bonus laglig i Sverige?

✔️Ja, Tipwin har en svensk spellicens beviljad av spelinspektionen så bonusen du får är laglig i Sverige trots att sidan bara är på engelska.

Kan jag spela på livebet för min bonus?

✔️ Ja du kan spela på vanliga odds och livebet för din bonus. Du behöver bara hitta odds som överstiger 1,80 för att de ska gälla.

Om Tipwin spelbolag

Tipwin är ett tyskt spelbolag från början som grundades 2011. De valde under 2018 att skicka in en ansökan om att få en svensk spellicens. Och under 2019 blev den godkänd vilket gör att spelare i Sverige kan använda sig av spelbolaget. Nästa steg för att på allvar utmana de stora spelbolagen i Sverige blir att översätta sidan till svenska. Detta kan göra att man får större genomslag hos de svenska spelarna.

Till Tipwin