Trav och Galopp nu hos Svenska Spel

Trav och Galopp finns nu att spela hos Svenska Spel. Här finns även snabbspelet PIX! för att snabb komma igång med att spela på trav hos Svenska Spel.

Trav och Galopp nu hos Svenska Spel

Trav och Galopp hos Svenska Spel

Ja, nu var det äntligen dags att Svenska Spel lanserade sin egen travsajt. Nu kan alla spelare med konto hos Svenska Spel även spela på Trav. Det stora fokuset vid lanseringen ligger på franskt trav men det finns även möjlighet att spela på svenska travlopp.

Vid lanseringen har de ett stort fokus på att man kan komma igång snabbt genom att spela PIX! som fungerar ungefär som Harry Boy. Det innebär färdiga spelförslag och är du inte nöjd kan du själv ändra i det färdiga förslaget.

Du kan spela vanliga kuponger precis som på ex V75 och du kan spela på fasta odds på varje lopp. På varje lopp kan du spela vinnare, plats och head2head (H2H + H3H)

Till Svenska Spel

Challenge – 1X2-spel på hästar

Svenska Spel har även en egen variant av betting på hästar som de kallar Challenge. Här kan man spela 1X2 precis som på Stryktipset, fast på hästar istället. Challenge består av 6-8 lopp. Och du väljer tre alternativ i varje lopp bestående av två hästar och övriga fältet och som vanligt vinnaren som ska tippas.

De två favoriterna finns på kupongen som tecken 1 och 2 och övriga fältet är ett kryss. Med denna förutsättningar skall du sedan lämna in din kupong på samma sätt som man tippar på Stryktipset.

Spela på trav trots Coronaviruset - Sportbonusar.com

Övriga spelbolag med Trav

Finns det fler svenska spelbolag som erbjuder betting på trav? Ja, det finns det absolut. Bäst av dem är i vårt tycke Nordicbet som har bättre odds på vinnare och plats än övriga spelbolag. Jämfört med ATG är det bättre odds på vinnarhästen i mer än 75% av alla lopp. För den som spelar på trav långsiktigt kan det vara intressant att prova på flera svenska spelbolag och då är både Nordicbet och Svenska Spel intressanta alternativ.

Besök Nordicbet och Svenska Spel