Betsafe sportbonus

Betsafe sportbonus är på 100% upp till 500 kr. Sätt in 500 kr och spela med hela 1000 kr. Omsättningskravet är endast 10 gånger till lägsta odds 1.80!

Till Betsafe och hämta bonus

Betsafe sportbonus

Betsafe sportbonus som ger dig lite mera

Det första du ser hos Betsafe kommer naturligtvis vara deras sportbonus som du blir erbjuden. Betsafe sportbonus är riktigt bra, nya spelare får nämligen 100% upp till 500 kr i bonus vid den första insättningen. Detta betyder att du som vill ha lite mer att spela för på ditt spelkonto och vill utnyttja din sportbonus fullt ut gör en insättning på 500 kronor och får då 500 kr extra att spela med. Denna oddsbonus kan du utnyttja med en insättning på så lite som 100 kronor.

För att få tillgång till denna fina och generösa välkomstgåva hos Betsafe, så behöver du enbart öppna ett spelkonto. Därefter måste du göra din första insättning. Efter det kommer ditt konto att krediteras med din sportbonus och sedan är det bara du som kan sköta resten. Här kommer det att vara du som med dina djärva spel och med kunskaperna om de olika sporter du spelar på, sätter gränserna för vad som är möjligt att uppnå med dina bonuspengar. Hur du löser dem till riktiga pengar kan du läsa vidare om nedan.

Omsättningskraven på din oddsbonus

Precis som hos alla spelbolag oavsett om du är den som spelar casino, poker eller sportsbetting online så följer alltid ett omsättningskrav på din bonus. Så är det också hos Betsafe och den bettingbonus du får är förknippat med det som kallas för omsättningskrav. Just omsättningskraven och den tid du har för att lösa dessa, brukar vara det som är allra viktigast med en oddsbonus. Det är också viktigt att hålla koll på om din insättning och bonus räknas samman eller om kraven gäller enbart bonussumman.

Hos Betsafe är det bonussumman som räknas till det belopp som förses med omsättningskrav. Dock är detta inget problem då omsättningskravet är mycket lågt. Här handlar det om att du behöver omsätta detta belopp 10 gånger till ett lägsta odds av 1,80 gånger insatsen. Detta innebär att Betsafe sportbonus blir en av de bättre på hela spelmarknaden. Du har 60 dagar på dig att lösa de krav som ställs på din oddsbonus. Inom den här perioden tillåts du inte att spela på annat än oddsspel för dina insatta pengar plus bonus.

Bonusar, livestream och livebetting

När du läser om och hör talas om Betsafe som har en spellicens i Sverige, så är detta ett spelbolag som verkligen backas upp av professionell storhet. Här handlar det om en del av Betsson koncernen, vilket genast kommer att ge en vink om att det mesta kommer att vara bra. Så kommer det då givetvis att vara med allt som rör Betsafe sportbonus för alla nya spelare. Samt alla de andra härliga och återkommande kampanjer som alla spelare som väljer Betsafe alltid får!

Med detta sagt kommer du direkt veta att du alltid får en bettingbonus hos Betsafe. Detta är dock bara en del av allt det roliga! Här erbjuds du massor av olika typer av spel samt livebetting som du på ett perfekt sätt kan kombinera med livestreaming av sport i högsta kvalitet. Vad mera kan en spelare på betting och oddset önska. Kanske inte så mycket, men läser du mera får du reda på hur bra din oddsbonus är. Samt hur den fungerar och allt annat som Betsafe har att erbjuda alla sina spelare.

Kampanjer och betting med Betsafe Sportbonus

Är du den som gillar när det händer olika saker såsom evenemang och kampanjer för spelare hos ett spelbolag? Om ja, då kommer även här valet av Betsafe att vara något som ger dig viljan att spela och ha roligt. Betsafe kommer ofta med nya kampanjer såsom extra påslag på vinster för alla som spelar betting i mobilen. Samtidigt som det också alltid finns något för alla som spelar via datorn. Vid olika stora sportevenemang såsom NBA, olika VM samt vid andra tillfällen kommer du som spelare alltid att finna intressanta erbjudanden som ger dig mera som spelare hos Betsafe.

Spelupplevelse och spelutbud vid oddsspel hos Betsafe

Som vanligt så är det heller inte bara en sak som gör att valet av ett spelbolag för betting i mobilen eller via datorn blir det rätta. Här är det många olika ingredienser som ska falla samman och skapa den goda smeten. Detta är något som de vet hos Betsafe och för det mesta handlar detta om spelkänsla och spelutbud. Men även den miljö som spelaren ska orientera sig i på en spelplats. Alla dessa små delar finner du hos Betsafe i en perfekt kombination med din sportbonus och livebetting samt livestreaming.

Här handlar det helt enkelt om att du som väljer detta spelbolag gör ett val av en komplett spelplats. En spelplats där du finner massor av matcher och sporter att spela på. Kombinerar du sedan detta med spel oddsspel i mobilen så kommer resultatet att bli som nedan.

Spela i mobilen med Betsafe

Betsafe är ett av de bästa spelbolagen inom odds och betting när det handlar om att rikta sig till mobila spelare. Här kan du räkna med att allt fungerar helt perfekt och många gånger kanske lite bättre än vid en dator. Detta betyder att du som väljer att spela betting i mobilen hos Betsafe kommer att få tillgång till livebetting, vanlig betting. Här hittar du även livestreaming för de matcher du vill se direkt i mobilen. Ibland är det till och med så att du som väljer Betsafe i mobilen får lite mera då det gäller sportbonus och kampanjer. Detta gör att den moderna spelaren gärna väljer detta spelbolag!

Till Betsafe