Campobet sportbonus

Campobet sportbonus är ett 120 kr freebet. Bonusspelet har inga omsättningkrav och kan spelas till valfritt odds. Till Campobet

Campobet sportbonus värd 120 kr

Campobet sportbonus värd 120 kr

Campobets sportbonus till svenska spelare är ett 120 kr gratisspel. Sätt in 100 kr eller mer för att få ditt freebet på sport. Ditt freebet kan spelas till valfritt odds och har inget omsättningskrav och du har 60 dagar på dig att klara av omsättningskraven. Du behåller vinsten, minus insatsen.

Det är en relativt liten bonus men det finnas mycket bra att spela på hos Campobet så det kan ändå finnas en hel del värde i deras oddsbonus.

Kampanjer hos Campobet

Precis som hos övriga spelbolag i Sverige så finns det inte så mycket utrymme för kampanjer med tanke på den svenska spellagen. Det går till exempel inte att få mer än en bonus och inte heller någon typ av cashback.

Det som kan dyka upp hos Campobet är boostade odds. Det är den kampanj som de flesta spelbolag kan använda sig av för att få spelare att spela hos just dem.

I övrigt gäller det för spelbolagen att ha höga odds och det har Campobet. Framförallt kan man hitta bra odds på marknader med hög kokurrens som Premier League, Champions League, Bundesliga och Serie A.

Betting i mobilen

Något som Campobet har varit duktiga på är att ta fram en bettingsida som passar bra i mobilen. De har en enkel webbsida som laddar blixtsnabbt. Även insättningar sker med ett enda klick och har man hittat ett bra odds och vill lägga det kan man göra det snabbt och enkelt.

Inloggning för den som spelar för första gången sker med BankID och då det är den säkraste inloggningsmetoden är detta ett klart plus. Spelar du i mobilen och använder mobilt BankID innebär detta snabb och säker inloggning utan krångel.

Sammanfattning av Campobet sportbonus

Skall vi summera Campobet så gillar vi dem som spelbolag. Om man väljer att spela hos dem avgörs av Campobet sportbonus. Om den är stor så är det ett givet val om den för tillfället är borttagen eller väldigt liten så bör man vänta anser vi. Det gäller förresten de flesta spelbolag så man med en bettingbonus kan få väldigt bra spelvärde på sin betting hos nästan alla spelbolag i Sverige.

Till Campobet