Tipwin sportbonus

Tipwin sportbonus är på 100% upp till 1000 kronor. Sätt in 1000 kr så har du 2000 kr att spela för. Bonus + insättning skall omsättas 7 ggr till min odds 1,80.
Till Tipwin

Tipwin sportbonus

Tipwin är ett av de nya spelbolagen i Sverige. De har en svensk spellicens och alla vinster är därmed skattefria. Som relativt nytt spelbolag Sverige är det inte många som känner till dem trots att de funnits sedan 2011. De erbjuder en enkel och lättanvänd bettingsida. Vi tror att de flesta som prova på Tipwin kommer att gilla deras enkla och snabba spelsida och fina sportbonus.

Tipwin sportbonus till nya spelare

Till alla svenska spelare väntar en Tipwin sportbonus på 100% upp till 1000 kr. Egentligen är det 100 euro som de ger ut och det är ju till och med lite mer än 1000 kr. Till den som sätter in 1000 kr väntar alltså en spelkassa med totalt 2000 kr. 

När det gäller omsättningskraven så är dessa på en normal nivå. Oddsbonusen och din insättning hos Tipwin skall omsättas 7 gånger till odds på 1,80 eller högre. Sätter man in 1000 kr skall man alltså spela för 2000 kr x7. Det betyder att man måste spela på odds för 14.000 kr innan uttag kan ske. Alla odds på 1.80 eller högre räknas med i omsättningskravet.

Kampanjer och spelutbud hos Tipwin

Precis som alla andra spelbolag i Sverige så får man inte lov att ha några unika kampanjer till sina spelare utöver sin Tipwin oddsbonus. Dock har de många bra funktioner när det gäller bettingen. Cash Out är väl en av de funktioner som vi spelare gillar bäst och den har Tipwin.

Spelutbudet är stort både före matchstart och som livebetting. Det är onekligen så att Tipwin är en bettingsajt och visst finns det lite casinospel men till skillnad från många andra sajter är det odds som är deras signum!

Betta i mobilen med Tipwin

Tipwin har idag en bra bettingsida i mobilen. Det är stora tydliga menyer och bettingsidan är riktigt snabb. De använder sig inte av någon app utan allt nås snabbt och enkelt i mobilens webbläsare på tipwin.se. Det som vi tycker skiljer dem från många andra bookmakers är just det faktum att bettingsidan laddar snabbare och dina val laddas in fortare än andra spelsidor.

Till Tipwin