Hur spelar man bäst med en sportbonus

Hur spelar man bäst med en sportbonus. Vi går igenom vilka delar man skall titta på och hur man bäst spelar igenom en sportbonus hos svenska spelbolag.

Här har vi en liten enkel checklista som man kan följa när man skall spela med sportbonus:
1. Att välja rätt sportbonus
2. Se över omsättningskraven
3. Spela igenom bonusen innan den förfaller

spela med sportbonus

Välja sportbonus

Till att börja med måste man välja vilken odds bonus man skall spela igenom. Det bästa är att välja ett spelbolag där man vill spela även efter att bonusen har omsatts. Och då är det bra att välja ett stort bolag som med säkerhet kan betala ut dina vinster.

Sen skall givetvis bonusen i sig vara tillräckligt attraktiv. De flesta bonusar på 500 kr och uppåt är oftast värda att spela. De andra två sakerna man skall titta på är som vi nämnt omsättningskraven och hur lång tid man har på sig att spela igenom sin bonus.

Omsättningskrav sportbonusar

Omsättningskraven för en bonus är viktig. Det är det som avgör om du skall välja den eller inte. Titta in på ex Betsmart.se som har alla villkoren för sportbonusar på Sveriges ca 30 största spelbolag. Villkoren för Betsson bonus är att den skall omsättas 6 gånger vilket får ses som en bra bonus.

Spela igenom sin sportbonus i tid

Det stora problemet för många sportspelare är att hinna spela igenom sin bonus i tid. För ex Betsson så har du 60 dagar på dig att omsätta din bonus. Och det är generöst med tid. De flesta sportbonusarna brukar behöva omsättas på en månad och det kan vara svårt för den som ex bara spela på helgmatcherna.

Tänk igenom hur mycket tid du behöver på dig för att klara av att klara omsättningskraven. Passa på att registrera dig för ett nytt konto när du har tid att lägga spel på odds.

Spela med sportbonus

Vill du spela med sportbonus så är en bra bonus att börja med Betssons sportbonus. Den har låga omsättningskrav och du har tillräckligt med tid på dig att spela igenom din bonus
Till Betsson