William Hill Sportbonus

William Hill sportbonus ger upp till 1000 kr i freebet. Du får välja på att få antingen 50% upp till 500 kr i sportbonus med bonuskoden WHSPORT1 eller 100% upp till 1000 kr med bonuskoden WHSPORT2.

Till William Hill

William Hill sportbonus

William Hill Sportbonus med 1000 kr i riskfritt spel

När du ska ta William Hill Sportonus har du två val att göra. Så här ser de olika sportbonusarna ut:

Sportbonus1 – 50% upp till 500 kr – WHSPORT1
– Sätt in minst 100 kr med kampanjkoden WHSPORT1
– Lägg ett spel på en eller flera matcher på kupongen och med minsta odds 1.8 (min insats 100 kr)
– Du får 50% av din insats som ett freebet upp till maximalt 500 kr.
– Den maximala sportbonusen får man vid ett första spel på 1000 kr.

Oddsbonus2 – 100% upp till 1000 kr – WHSPORT2
– Sätt in minst 100 kr med bonuskoden WHSPORT2
– Här måste du spela ett kombinationsspel med minst 3 val och minsta totalodds 3.5 för hela kupongen samt minsta insats 100 kr
– Du får då 100% av din insats som ett freebet upp maximalt till 1000 kr
– Maximal bonus får man vid ett första spel på 1000 kr.
– Ditt gratisspel är utan omsättningskrav dock så får man inte tillbaka insatsen vid vinst.

Regler och villkor för William Hill bonus

Först och främst är denna sportbonus endast tillgänglig för svenska spelare över 18 år som spelar från Sverige och inte har något konto hos William Hill sedan tidigare. Efter att du valt bonus så har du 60 dagar på dig att spela ditt riskfria spel annars förfaller det. När du gör din första insättning kan du inte använda Skrill eller Neteller om du vill ha någon sportbonus. Förutom detta är det allmänna regler och villkor som gäller och dessa hittar du hos William Hill.

Om William Hill – nu med svensk spellicens

William Hill gjorde med köpet av Mr Green klart med en svensk licens via dotterbolaget Evokegaming. Detta gör att William Hill från och med 29 april kan erbjuda svenskar en bra sportbonus wia sin svenska sida Williamhill.se

William Hill är ett anrikt spelbolag som grundades i England redan 1934. Innan den svenska spelregleringen har de varit tillgängliga för svenska spelare. Men efter att den nya lagen trädde ikraft den 1 januaria valde William Hill att stå utanför från början. Nu har de dock valt att gå in igen genom att de tar över Redbets licens. Så Redbet försvinner och William Hill kommer istället. Alla spelare som har haft ett redbetkonto får nu ett konto hos William Hill Sverige. Dessutom får de en bra sportbonus att välja på.

Andra erbjudanden hos William Hill

Förutom William Hill Sportbonus finns det en casinobonus på slots upp till 1000 kr. Sätt in upp till 1000 kronor med kampanjkod WHslots. Du får då upp till 1000 kr extra att spela med på över 800 spelautomater.

Dessutom finns det en alldeles egen Betbuilder som gör att du kan skapa dina egna spel och få fantastiska odds.

Så är det att spela på betting hos William Hill

Att spela på odds hos William Hill är enkelt. Det finns ett mycket stort spelutbud på de alla sporter du kan tänka dig. Naturligtvis finns Cash Out funktionen som gör att du får möjligheten att skydda dig lite bättre mot förluster. Utöver detta finns det en stor och bred livebetting med snabba och höga odds. Vill du spela i mobilen så finns sidan även i mycket bra responsivt skick. Du hittar snabbt dina odds och kan lägga ditt spel blixtsnabbt. Insättningar och uttag sker smidigt via trustly vilket ger dig uttag inom 15 minuter.

Till William Hill